Vélemények

A siker egyik kulcsa egy jól megtervezett edzésprogram.

Értékelések

Vendégeim véleményei
az edzéseimről

Két éve edzünk együtt, ez alatt egy profi, tapasztalt és alázatos embert ismertem meg a személyében, aki tisztelettel tekint a testmozgás minden formájára. Kevés személyt ismerek aki ennyire őszintén és fáradhatatlanul edz és tanít - abszolút csak ajánlani tudom.

László Bereczki Estranho

László Bereczki Estranho
Fél éve dolgozom vele azóta rengeteget segített. Az edzései profik és hatékonyak. Mindenkinek csak ajánlom!
 
 
 
 

Illés Dániel Zoltán

Illés Dániel Zoltán
Az edző kedves, figyelmes és segítőkész. Remek edzéseket tart, csak ajánlani tudom!
 
 
 
 
 

Varga Szilvia

Varga Szilvia
Szakmai tudása kiváló, ráadásul fáradhatatlanul képzi magát, ami elengedhetetlen, ha ma valaki versenyképes szeretne maradni. Szakmai tudása és felkészültsége mellett pedagiógialig és emberileg is egy igazi oktatóhoz méltóan viselkedik.
 
 

Polonkai Roland

Polonkai Roland
1,5 hónapja kezdtük az edzéseket és minden téren javulást értünk el eddig. Nagyobb súlyokat emelek, jobb a teljesítőképességem, javult a tartásom és a testsúlyom is szépen megindult lefele. Amit különösen kiemelnék, hogy a testsúlyom miatt nekem nagyon oda kell figyelnem, hogy ne sérüljek le és ezt a figyelmet mindig megkaptam.

Rácz Péter

Rácz Péter
2016-ben csatlakoztam a BJJ kedvelők népes táborához. Azóta rengeteg segítséget kaptam tőle, mind emberként mind pedig sportolóként, amit nagyon köszönök és további eredményes munkát kívánok.
 
 
 

Jászai László

Jászai László
Nagyon jó edzéseket tart, szakmailag nagyon felkészült és emberileg is csak dicsérni tudom! Ajánlom mindenkinek.
 
 
 

Deák Viktor

Deák Viktor
Hiteles sportolónak és embernek tartottam, ezért kértem, hogy legyen a személyi edzőm. A legjobb döntés volt! Mindenre kiterjed a figyelme, emellett intelligens és udvarias! Minden edzés feltölt és fejleszt! Mindenkinek szívből ajánlom!

Lingurár Erika

Lingurár Erika
5/5, One of the best BJJ Coach in Eastern Hungary.
 
 
 
 
 

Katona Imre

Katona Imre