Magamról

A siker egyik kulcsa egy jól megtervezett edzésprogram.

Magamról

Kedves Leendő Vendégem!

Lakatos Zsolt vagyok, személyi- és csoportos trainer funkcionális edzés területen, aktív versenyző Brazil Jiu-Jitsu küzdősportban a ZR Team Association csapat tagjaként . Gyermekkorom óta foglalkozom szabad testsúlyos- és súlyzós edzésformával, valamint számos küzdősportban (ökölvívás, Karate, Thai-Box) szereztem gyakorlatot az évek során. Diplomámat a Debreceni Egyetemen kaptam Biológia szakon, személyi- és funkcionális edzői okleveleimet az IWI Nemzetközi Fitnesziskola és a Thor Academy képzésein szereztem, így a sport mechanizmusát, emberi testre gyakorolt hatását máig tudományos alapokon is tanulmányozom, ismereteimet naprakészen fejlesztem a hazai és külföldi sporttudományt nyomon követve. Külföldön éltem több mint 6 éven keresztül, tagja lettem a Southern Tribes UK és Southern Tribes NZ csapatainak és kintlétem során a küzdősport mellett aktívan edzettem a Crossfit Milton Keynes termében is.

Kitapasztaltam a tömegeléshez és szálkásításhoz szükséges edzési és étkezési stratégiákat. Ezáltal korábbi túlsúlyomat (100 kg felett) drasztikusan lecsökkentettem, a versenyzéshez szükséges testsúlyomat pedig máig ennek alapján formálom.

Edzéseim során nagy hangsúlyt fektetek a tartáshibák kijavítására, különböző életvitelből és munkavégzésből származó krónikus vagy akut fájdalmak enyhítésére. Számomra kiemelt szerepet kap, hogy alkalmanként csak 1 vendéggel foglalkozzak, kérésre természetesen több vendéggel is dolgozom egyszerre. Az edzés ideje alatt a teljes testet mozgatjuk át, figyelve a gyakorlatok megfelelő technikai kivitelezésére is. Az edzőtermi gépek használata mellett a kettlebell gyakorlatok, szabad testsúlyos- és TRX feladatok, valamint a vendég alkatának és igényeinek megfelelően aerob- és kardio mozgás komplexen összehangolt sorozata alkotja vendégeim átfogó edzéstervét.

Kövess engem!